Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Onko pa­kas­tet­tu ve­ri­broi­le­ri syö­tä­vää, entä kuinka kauan pa­kas­tet­tu broi­le­rin­ve­ri säilyy lihassa syö­mis­kel­poi­se­na?

Eikö Kuusamon keskustan liikkeiden pitäjät ymmärrä, että liikkeiden edustojen siistiminen kuuluu käsittääkseni heille. Kitkantien liikekiinteistöjen edustat ovat kuin sikolättejä aamusta iltaan. Eipä oikein kiinnosta poiketa ostoksille, kun roskaa on kuin kaatopaikalle menisi. Hävettää turistienkin takia nuo siivoamattomat alueet keskustan liepeillä. Valitettavasti ihmiset heittelevät roskia ihan mihin sattuu, mutta kun väki biletttää ja nauttii kesästä roskaamalla, jonkun ne pitää sieltä kerätä. HOX...herätkää jo kaupankäyntiä harjoittavat, se kuuluu teille.

Kyllä ihmetyttää, että annetaan Taivalkosken Kurtinjärven Joensuunlahden rehevöityä ihan valtoimenaan. Tarkkailija.

Hei kesäteatterilaiset! Olin tulossa katsomaan esitystä, oli lippua kolmen hintaista, mutta olette unohtaneet työttömät hinnoittelussa. Ei ollut meille alennettua hintaa, pienituloisille työttömille, mutta isotuloiset eläkeläiset pääsee halvemmalla. En tullut katsomaan esitystä enkä tule näillä eriarvoisilla hinnoilla.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.