Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Pakko alkaa miet­ti­mään läm­mi­tys­ta­van vaih­toa, ellei hintaa saada koh­tuul­lis­tet­tua"

Meille soitettiin

Tulihan se sieltä. Seurakunnan ilmoitusasiat ovat nyt oikeissa kantimissa, kiitokset toimijoille.

Koillissanomissa 31.1.24 sivulla 3 eri puolueiden pari jäsentä näyttää pahoittelevan sitä, että äänestäjät eivät äänestäneet Halla-ahoa jatkoon? Suomessahan äänestäjä saa äänestää vaaliehdokkaista ketä haluaa. Se asia on opetettu jo koulussa. Tuskin maastamme löytyy peruskoulua, missä sitä ei olisi opetettu.

EVOn lämpölaskut nousseet varmaan joillekin ylivoimaisiksi, noin 2,5 kertaa parin vuoden takaisia suuremmiksi. Pakko alkaa miettimään lämmitystavan vaihtoa, ellei hintaa saada kohtuullistettua.

Kummallista, että reservistä erotaan joukolla Venäjän käydessä veristä avointa hyökkäyssotaansa keskellä Eurooppaa. Mitä reservistä ero merkitsee? Tarkoittaako se, että nämä ihmiset välttävät sotatilan voimaan tullessa joutumisen rintamalle? Ei kai se ole mahdollista? Suomi tarvitsee turvakseen aktiivista, mahdollisimman suuren miesluvun käsittävää reserviä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi