Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Paras olisi rueta har­kit­se­maan alle 21-vuo­tiai­den ul­ko­na­liik­ku­mis­kiel­toa

Paras varmaan olisi rueta harkitsemaan Kuusamossa paikkakuntakohtaista alle 21-vuotiaiden nuorten ulkonaliikkumiskieltoa iltakuuden ja aamukuuden välisenä aikana, jos tihutöitä tehdään koulujen pihoilla. Lisäksi viime ajat vaivanneeseen töhertelyyn ja paikkojen sotkemiseen on alettava vähitellen puuttumaan. Kysynkin mitä tekee poliisi? Mitenkään varmana ei voi myöskään pitää sitä, että tälläisiä lapsellisuuksia tekisivät myös aikuisemmat hunsvotit.

Porojen kuljeskeluun Rukan lähellä auttaisivat räkkäsuojat. Pudasjärveltä on siitä hyviä kokemuksia ja Lapissa on niitä käytössä. Helteellä porot on tiellä, mutta ne varmana menevät räkkäsuojaan. Suojat ovat halpoja ja yksinkertaisia rakentaa. Niissä on maapohja, seinät ja katto, jossa kate, molemmissa päissä oviaukot, että pääsevät pois. Paikalliset tietävät sopivat paikat, paikasta riippuen noin puolen kilometrin päässä tiestä, poromies soitteli.

Syypäät Fortumin eurojen hassaamiseen: 1.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.