Kalakisa: Jou­ka­mon siika ja Livon lahna kär­ki­pai­koil­le

Viikon kysymys: Milloin pysyvä lumi sataa Koil­lis­maal­le?

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Pi­tä­kää maskit naa­mal­la älkääkä työn­ty­kö kylkeen kiinni"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSA

koillissanomat.fi/lahetaSÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fiWHATSAPP 0400 916 366

Erittäin suuret kiitokset sille, joka pilasi olympialaisten katselun 27.7.2021 katkomalla kaapeliverkon kanavat Kuusamossa. Suosittelen kaivamaan mieluummin vaikka pelto-ojia jatkossa. Suuttunut kuntalainen.

Miksi maanantaina Lidlissä nainen käveli ilman maskia ja pitkän aikaa jumitti hitaasti liikkuvan vanhuksen kyljessä kiinni. Pakastealtaalla nainen änkesi samaan aikaan ottamaan samasta luukusta pakasteita ja hänellä maski repsotti niin, että nenä oli paljaana. Uskokaa hyvät ihmiset, että vaikka teidät olisi rokotettu, delta tarttuu siitä huolimatta ja elämä voi muuttua sairasteluksi, vaikka tehohoidolta rokote suojaakin. Pitäkää maskit naamalla älkääkä työntykö kylkeen kiinni. On edesvastuutonta vaarantaa vanhuksia ja muita työntämällä kylkeen kiinni pärskien aerosoluja ilmaan. Vihainen

Näin unta, missä luin Koilarista etusivun juttua Kuusamon tulevista valtuustoasioista. Kuvassa komeilivat Keskustan ääniharavat ykköspaikoille esitettyinä. Hieman heikommin vaaleissa pärjänneet konkarit kertoivat tukevansa uusien kärkinimien poliittista uraa ja työtä kaikkien kuusamolaisten hyväksi. Ai että minä unessa arvostin lukemaani ja näitä konkareita erityisesti. Mutta kun sama ei näy onnistuvan todellisuudessa, ei millään. Mitähän kädet savessa tehdyllä työllä tarkoitetaan? Anna ja Elina ovat mun muassa todella kansan keskuudessa ja tekevät kädet savessa työtä. Vai tarkoitetaanko sillä kädet savessa kabinettiverkoston rakentamista? Eihän ne toisiaan poissulje, vaan kyllä kannattaisi miettiä miten asiat ilmaisee. Äänestin keskustalaista ensimmäistä ja samalla viimeistä kertaa. Harmittaa vietävästi, kun luulin ajan olevan kypsän uudistumiselle.

Todella moni ajaa torin läpi, vaikkei siitä saa ajaa.

Huonon uutisoinnin vuoksi Paula-myrskyn tuhot jäivät ihmisiltä pimentoon. Yksityisille metsänomistajille tappiot ovat todella suuret. Nyt olisi päättäjien aika tehdä työnsä, keksiä ratkaisuja helpottaakseen metsänomistajien ahdinkoa. Mikä puolue lähtisi vetämään tätä, niin se kyllä muistetaan seuraavissa vaaleissa. Nimim. takinkääntäjä.