Kuvagalleria: Maail­man parhaat kum­pa­re­las­ki­jat näyt­ti­vät jälleen Rukalla tai­to­jaan

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin Poh­tees­ta, yli­jää­mä­ruoas­ta ja Tai­val­vaa­ras­ta: "Oi­sit­te an­ta­neet entisen yrit­tä­jän jatkaa koh­tuul­li­sel­la vuok­ral­la, kun homma pelasi"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSAkoillissanomat.fi/lahetaSÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

Ei taida Taivalkosken kunnalla tulla Taivalvaaran suhteen säästöjä, jos joutuu itse jatkossa pyörittämään hiihtokeskusta. Missä on ne halukkaat uudet yrittäjät, joita siihen kuulosti olevan pilvin pimein tulossa? Oisitte antaneet entisen yrittäjän jatkaa kohtuullisella vuokralla, kun homma pelasi. Taisi konsultti pärjätä parhaiten. Kateus vie kalatkin vedestä.

Ihmetyttää joidenkin moitteet terveydenhoidosta, varsinkin Pohdetta arvostellaan. Hallinnolla ei merkitystä suoraan hoitoihin, jotka Kuusamossa ovat toimineet ainakin osaltani tosi hyvin, jopa yllättävästi. Oman riesansa hoitoihin kyllä tuottaa työntekijöiden puute, niistä ei kuitenkaan voi syyttää hoitojärjestelmää. Hallinnon lopullinen uudistuminen vienee lähes tämä vuosikymmenen, menojen kasvun pienentäminen on käsittääkseni laskettu valtaosin sen varaan.

Kaupat laittavat ylijäämäruokia roskapönttöön ennemmin kuin antavat niitä hyväntekeväisyyteen, vai sooloilevatko myyjät tässä asiassa kenelle ylijäämäruokaa antavat ja kenelle eivät? Eräällekin taholle keräävät viikon ruokia, jotka ovat sitten toisilta jakelijoilta pois.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.