TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Sydäntä särki, kun Rukan infon työn­te­ki­jä sanoi, ettei kes­kus­tas­sa ole kuin pari mar­ket­tia

Odotin tapaamista Rukan infossa, kun siihen tuli englanniksi pariskunta kyselemään, he halusivat keskustaan. Sydäntä särki, kun infon työntekijä sanoi, ettei siellä ole kuin pari markettia. Nyt Rukan ja Kuusamon matkailut ovat täysin erillisiä. Olen kotoisin Ajakkajärven takaa ja sinne bussi tuo kahdesti viikossa ihmisiä pilkkiohjelmaan. Siinä on tuote, kalojen narraus Säkkilässä. Tekisivät myös Kuusamon keskustan vierailusta tuotteen ja myisivät sitä. Siinä voisi olla vierailu Kuusamon Uistimella, Riipisillä, Bjarmiassa, kirkossa ja lopuksi Karhuntassussa. Auno voisi keittää torilla nokipannukahvit. Hinta sisältäisi kuljetuksen Rukalta, Eilamarjatta Jaakkola soitteli ja ideoi.

Omaishoitajan työllä kummasti rikastuu rahallisesti, sitä saa ihmetellä että miksi omaishoitajuutta ei arvosteta. Ympärivuorokautinen on hoito omaisella, jota hoidan. Omainen on jonkun verran omatoiminen niin palkkaa tulee 464 e/kk. Te-toimistolle piti tehdä selvitys tästä omaishoitajan työstä ja kuinka paljon se työllistää minua vuorokaudessa. Tulivat siihen tulokseen että se on pääsääntöisesti kokopäivätyö.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.