Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Tai­val­kos­kel­la muusi tehty oi­keis­ta pe­ru­nois­ta

Meille soitettiin

Kyllä Taivalkosken keskuskeittiöllä osataan tehdä kunnon ruokaa jotka maistuvat todella hyvältä. Muusikin oli tehty oikeista perunoista eikä pommerista niinkuin muualla Pohteen keittiöissä. On iso ero ruuissa keittiöiden välillä. Hatun noston arvoista työtä teettä, kiitos siitä, viestitti Sampo Ahonen.

Ihmetellään, mikseivät Kuusamoon jää työhön tulleet ulkopaikkakuntalaiset, edes maahanmuuttajat pakolaisstatuksella? Asenne on paikallisilla erittäin ylivuotavan ystävällinen, mutta torjuva. Pidetään tiukasti kiinni omista yksityisyyden rajoista. Keikkatyötä tehneenä Kuusamoon kuulin "selän takana" puhetta: arvostelua ja asiatonta juoruilua. Ymmärrän, ettei kannata satsata, koska lähtee pois kuitenkin... Mutta kukin vie mukanaan tuon ikävän kokemuksen. Mainettaan parempi Kuusamo voisI olla tavoite. Toisaalta ihmisten kohtelu työntekijöinä kaipaa vahvasti puuttumista. Tuo niin sanottu paikallinen sopiminen on aivan omaa luokkaa . Sopimuksia ei tehdä kirjallisina, irtisanomisaika puoli vuotta toteutetaan useaan otteeseen saman ihmisen kohdalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi