Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

"Me­lod­raa­ma Koil­lis­maal­le " tuo koil­lis­maa­lais­ten teks­te­jä näyt­tä­möl­le – Viime kesänä Tai­val­kos­kel­la vi­rin­nyt ajatus käyn­nis­tyy tam­mi­kuus­sa pro­jek­ti­na myös Po­siol­la ja Kuu­sa­mos­sa

Taivalkosken Päätaloviikon aikana kulttuurintekijöillä heräsi ajatus koko Koillismaan yhteisestä projektista. Yhteinen melodraamaprojekti alkaa ja valmistuu ensi vuoden aikana.

Ensi vuosi on Taivalkoskella vilkas kulttuurivuosi, sillä vuosittaisen Päätaloviikon lisäksi kunnassa tehdään elokuvia ja teatteria, kirjoitetaan tekstejä ja konsertoidaan pitkin vuotta.

–Tulossa on vilkas ja työntäyteinen kulttuurikesä – tai oikeastaan koko vuosi, kertoi Melodraama Koillismaalle  -työryhmän tuottaja Risto Tyni Taivalkoskelta.

Lauri Turpeinen ja Pami Karvonen ovat suunnittelemassa Taivalkosken tulevia musiikkihankkeita. Melodraama Koillismaalle -hanketta ajavat myös Sinikka Sanelma, Kati Koivukangas ja Hannele Heinonen.
Lauri Turpeinen ja Pami Karvonen ovat suunnittelemassa Taivalkosken tulevia musiikkihankkeita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi