Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Met­säs­tys­seu­rat kil­pa­sil­la Kuu­sa­mos­sa – Va­sa­ra­pe­rä-Hyy­piö ja Hum­mas­ti voi­tok­kai­na

Kuusamossa ammuttiin metsästysseurojen väliset ilmahirvi- ja ilmaluodikkokisat, jossa kruunattiin Kuusamon parhaat metsästysseurat ja ampujat. Kisasuorituksia ammuttiin yhteensä 118 kappaletta. Kruunu joukkuekisassa luovutettiin vuodeksi niin hirvessä kuin luodikossakin Vasaraperä-Hyypiön Seudun Metsästysyhdistykselle jolle Suiningin Metsästysseura hävisi vain yhden pisteen hirvessä ja luodikossa kolme pistettä. Hirvessä kolmas oli Kuolio mts. ja luodikossa Lämsän Erämiehet.

Henkilökohtaisen kisan kruunun itselleen voitti molemmissa lajeissa Hannu-Pekka Hummasti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.