Toimittajalta: Mitä Apol­lon­ka­dul­la ti­lat­tiin ja kenen toi­mes­ta?

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Mök­ki­ka­las­ta­ja, näin kä­sit­te­let ja val­mis­tat saa­lii­si vas­tuul­li­ses­ti – Poimi vie­he­pak­kiin myös kesän her­kuim­mat re­sep­tit!

Kesän kotimaiset kalaruuat ovat helppoja, herkullisia ja ekologisia. Kalastajan kuuma linja -palvelusta voi kysyä kalatalousasiantuntijoilta ympäri Suomea mitä vain kalastuksen eri muodoista kalankäsittelyyn. He opastavat myös ympäristö- ja vastuullisuuskysymyksissä.

– Jokainen saalistaan arvostava opettelee säännön: tainnuta – verestä – jäähdytä – perkaa, muistuttaa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tiedottaja Jaana Vetikko.
– Jokainen saalistaan arvostava opettelee säännön: tainnuta – verestä – jäähdytä – perkaa, muistuttaa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tiedottaja Jaana Vetikko.
Kuva: Suvi Peltola

Mökkirannasta nostettu kalansaalis pyörähtää grillin, muurinpohjapannun tai savustuslaatikon kautta koko perheelle maistuviksi savuahveniksi,

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.