Posion kunta hel­pot­taa ase­ma­kaa­va-alueen ra­ken­ta­mis­ta, kun­nan­joh­ta­ja näyttää mallia os­ta­mal­la tontin – "Tällä het­kel­lä kat­se­lem­me ta­lo­ku­via"

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Tilaajille

Moukari ja kiekko lensi heit­to­ki­sois­sa – Erä-Veik­ko­jen nuoret heit­tä­jät en­nä­tys­kun­nos­sa kauden alussa

Yleisurheilukausi on päässyt hyvin tuloksin käyntiin eri puolilla Suomea. Maamme huiput ovat näyttäneet mallia ennätysten teossa. Siitä varmaan ovat myös Kuusamon Erä-Veikkojen nuoret heittäjät saaneet lisäpuhtia omiin heittoihinsa. Anni Liikanen on neljän kilon moukaria lennättänyt tänä kesänä 46 metrin tuntumaan, parhaimmillaan 46.31 ja keskiviikon KEV-heitoissa 45.77. Aivan vielä ei olla ennätyslukemissa 47.79. Tämänhetkinen kunto kyllä osoittaa, että ainekset ennätykseen ovat olemassa.

Ellinoora Ojala N17 on osoittanut erinomaista kuntoa heti kauden alkaessa. Moukari on lentänyt uusiin ennätyslukemiin ja uusille kymmenluvuille. Ennätys on nyt 41.27. Kesiviikkonakin moukari kaarsi 39:ään metriin, joten heitot näyttävät olevan hyvällä mallilla. Myös kiekossa Ellinoora paransi ennätystänsä ja uudet lukemat ovat 22.58.