Mainos: Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 2 kk 11,90 eu­rol­la. Tilaa tästä.

Tilaajille

Mu­hos­lai­set lii­kun­nal­li­sel­la lo­ma­vii­kol­la Kuu­sa­mos­sa – Il­ta­ras­ti­viik­ko hou­kut­te­li Koil­lis­maal­le

Posiolla ja Kuusamossa on tällä viikolla suunnistettu Iltarastiviikko alunperin ohjelmassa olleen FIN5-viikon asemasta. Moni Fin5:lle tulossa ollut tuli kuitenkin kaikesta huolimatta Koillismaalle ja pääsi iltarasteille. Pölkky-rasteilla Kuusamon Kumpuvaarassa rasteja etsi miltei 300 suunnistajaa.

Kuusamo

Kuusamossa ja Posiolla on tällä viikolla vilissyt pihkaniskoja. Tähän aikaan piti järjestää FIN5-suunnistusviikko. Kun Fin5-tapahtuma piti siirtää ensi kesään, kaipasi moni suunnistaja varmasti tälle viikolle ohjelmaa. Moni oli nimittäin varannut tälle viikolle jo majoituksen Kuusamosta tai Posiolta.

Kuusamon Erä-Veikoissa ja Posion Pyrinnössä lyötiin viisaat päät yhteen ja kehiteltiin tähän FIN5:n alkuperäiselle ajankohdalle Iltarastiviikko. Se onkin osoittautunut menestykseksi, sillä rastien perään on sännännyt huomattavasti isompi joukko suunnistajia kuin tavanomaisena kesäiltana.