Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Tilaajille

Muik­ku­laa­tik­ko: Muikku eh­dot­taa, että Toyo­ta-kus­keil­ta alet­tai­siin vaatia Co­rol­la-pas­sia. Vaan entäpä jos alla on Toyota Corona?

Postin viesti Posiolla jatkuu. Viestin ensimmäinen osuus oli pituudeltaan 400 metriä, kun palvelut siirtyivät Postin omasta palvelupisteestä S-markettiin. Toinen osuus takaisin päin marketista R-kioskille oli vain 150 metriä. Kolmas osuus samaan suuntaan apteekille oli noin 300 metriä. Viikonvaihteessa juostaan neljäs osuus, noin 450 metriä K-markettiin. Muikku kysyy, jatkuuko viesti vai joko tullaan maaliin?

Pikku myyvariantti joutui maailman terveysjärjestön Dapljuueidzoun tarkkailtavaksi. Muikku toivoo, että pikku sipulipää olisi jo kasvanut ulos ärhäkkyydestään ja toisaalta, että se ei enää ruukaisi piiloutua maitokannuun tai keittiön vispilälaatikkoon. Sellainen ei myy.

Mitä yhteistä on huhulla ja metsästyskoiralla? – Molemmat voi laskea irti. Muuta yhteistä ei taida ollakaan. Huhuun ei pysty edes kiinnittämään tutkapantaa. Ja jos huhu sattuu tulemaan takaisin, sitä ei enää tunnista samaksi.

Muikku ehdottaa, että Toyota-kuskeilta alettaisiin vaatia Corolla-passia. Vaan entäpä jos alla on Toyota Corona?

Tietoverkossa asioita mitataan algoritmeillä. Muikku mielessä käyttöön tulisi ottaa myös alkorytmi. Alkorytmillä mitattaisiin luonnollisesti viinakaupassakäymistiheyttä.