Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Tilaajille

Muik­ku­laa­tik­ko: Muikun ul­ko­po­liit­ti­sel­ta ins­ti­tuu­til­ta rat­kai­su Bri­tan­nian polt­to­ai­ne­krii­siin

Muikkulaatikko

Muikkulaatikko

Rakentamiskustannukset nousevat, mutta Ruukki Group se toimii toisin päin. Yhtiön jakamassa mainoksessa on lipuke, jolla voi varata ”ilmaisen kattoremontin arviokäynnin”. Todella! Kyse ei siis ole kattoremontin ilmaisesta arviokäynnistä. Ja Ruukki vieläpä maksaa lipukkeen postimaksun. Mahtaako siellä nyt polla säteillä? Muikku ehdottaa, että Thomas Hoyer jättää nuo Latituden hommat ja palaa Ruukkiin laittamaan asiat kuntoon.

Sehän on jo tuttua, että tulevaisuudessa, tai jopa jo olevaisuudessa, kasvatetaan laboratorioissa keinolihaa ihmisen syötäväksi. Mutta Muikku ei olisi voinut kuvitella, että sama koskee keinokalaa. Muikku ei ainakaan itse aio lähteä sinne kasvatettavaksi millään keinolla.

Muikun ulkopoliittinen instituutti keskusteli keskiviikkona Britannian polttoainekriisistä ja löysi siihen ratkaisun. Instituutti päätti, että kuningashuone kustantaa kaikille tarvitseville briteille töpseliauton. Ainahan sitä sen verran sähköä riittää.

Kuusamossa on pitkäkyntinen ilmestynyt jo kirkkoonkin ja eteisestä on hävinnyt takkeja sekä takkien taskuista puhelimia. Muikku pohtii olisiko seurakunnalla syytä palkata kirkon eteiseen portieeri, joka ottaisi takit vastaan. Narikkamaksun yhteydessä voisi myös kerätä kolehdin.