Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Muik­ku­laa­tik­ko: Onko Söör Mark­ku­kin vie­rail­lut Kuu­sa­mos­sa?

Söörin tiimi kärvisteli mätsikal settingissä toissa talvena.
Söörin tiimi kärvisteli mätsikal settingissä toissa talvena.
Kuva: Kuvakaappaus
Muikkulaatikko

Muikkulaatikko

Muikku haluaa kiittää Lionel Messiä siitä, ettei tämä ottanut Helsinki-Vantaalta lentoa Kuusamoon, toimituksessa on ollut tällä viikolla kiirettä jo muutenkin. Ensi kerralla toivomme hyvien tapojen mukaisesti ilmoitusta visiitistä etukäteen, niin kerkeämme varautumaan paremmin.

Söör David Frederick Attenboroughin palelu Kuusamossa tuli viimein julki. Muikku haluaisi tietää, onko myös Söör Markku vieraillut paikkakunnalla. Söörmarkun nuorisoseurantalolla on huudettu siihen arvoon monen monta Markkua, niin että mahikset ovat kyllä hyvät.

Olympialaiset alkavat ensi viikolla Kiinassa ja ensimmäiset suomalaisurheilijatkin ovat jo matkustaneet Kiinaan. Suomen kisajoukkueeseen nimettiin muun muassa freestylehiihtäjä Jon Sallinen. Muikku arvelee, että kyseisen urheiljan vastakohta on Jon En-Salline.

NHL-pelaajia ei olympialaisissa nähdä. Suomen joukkueessa olisivat ehkä tilanteen niin salliessa pelanneet Vesa, Risto ja Patrik Laine. Nyt Laineet lyövät jossain muualla kuin kiinalaisessa kaukalossa.

Tykyn kerrotaan aiheuttaneen tänäkin talvena ongelmia jon jonkinlaisia. Muikun akentti on käynyt kyseisessä eräkahvilassa ja todennut palvelut hyviksi eikä oikein usko moisiin puheisiin.