Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Muik­ku­laa­tik­ko: Ran­ta­vii­va jakaa ole­vai­sen kah­den­lai­siin to­del­li­suu­teen – Maalla on ihmisen maan­tei­tä, mutta jäällä voi olla ihmisen jään­tei­tä

Muikkulaatikko

Muikkulaatikko

He-he-he-he, he-he-he-he, sanoi henkilö kun jäihin putosi. Tarkoitti, että he-heikot on.

Sen sijaan 73-vuotissynttäreihinsä valmistautuva Ruusperi (s. 6.12.1948 Solna, Ruotsi), suomalainen entinen autourheilija ja Formula 1:n ensimmäinen suomalainen maalimanmestari sanaili samanmoisessa tilanteessa: Ke-ke-ke-ke, ke-ke-ke-ke! Vanhemmalla ihmisellä on kun jäykemmät leuat ja rajoitetumpi vitaalikapasiteetti.

Ensijäillä liikehdintää on Koillismaalla kautta aikojen kututtu urheiluksi. Onko se sitten he-urheilua tai m-urheilua, sen saa rannalta katsova päättää. Muikku huomauttaa, että jaloista (taikka käsistä) kamppailuista huolimatta lajissa ei ole vielä jaettu mitaleja ite urheilijoille.

Rantaviiva jakaa olevaisen kahdenlaisiin todellisuuteen. Maalla on ihmisen maanteitä, mutta jäällä voi olla ihmisen jäänteitä.

Veromodapäivä tuli taas. On ne Troels Holch Povlsen ja Merete Bech Povlsen niin ylypeitä että.

Koronaköngäs sai Muikun eskapistiseksi. Miten olisi matka Samoalle? Tuossa Tyynenmeren saaristovaltiossa piisaa kyllä tähän aikaan sadetta, mutta ei haittaa, kun vesi on lämmintä kuin Tropiikissa. Päivän ylin asteluku on ehkä turhankin korkea, noin 30. Mutta öisin on hieman viileämpi, upea kuu-Samoa!