Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Nihkeä syksy, pirteä alku ke­vää­seen – Tai­val­kos­ken Kuohun ko­ris­jouk­kue pa­ran­taa peliään I-di­va­ris­sa

Taivalkosken Kuohun U 19 -joukkueessa pelaa kahdeksan taivalkoskelaista ja neljä rovaniemeläistä pelaajaa, jotka ovat iältään 13-19-vuotiaita. Joukkueen syyskausi oli nihkeä, voitto tuli vain Oulun YMCAsta.

Kevätkausi on ollut huomattavasti pirteämpää tekemistä. Ensimmäiseksi kaatui tammikuussa Jyväskylän JBA Gradia kotona huikein lukemin 104-32. Vanha takulainen peli-ilo alkoi näkyä otteissa ja oli mahtavaa nähdä iloisia ja vapautuneita ilmeitä.

Sarjakärki Salon Vilpas 1 oli vielä liian kova vastus. Voittoputki jatkui pääkaupunkiseudulla, kun joukkue voitti sekä Helsingin Torpan Pojat lukemin 77-43 että Espoon Leppävaaran Pyrinnön numeroin 72-58. Näiden voittojen arvoa lisäsi se, että olimme erilaisten vammojen ja sairastelun vuoksi liikkeellä kuuden pelaajan voimin.

Viime viikonlopuksi saimme vastavuoroisesti vieraaksemme sarjassa viidentenä olevan Torpan Pojat, TaKu vei huippujännittävän ottelun lukemin 70-61.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.