Asuntopula: Kuu­sa­moon lisää vuok­ra-asun­to­ja ja mai­se­ma­tont­te­ja

Vanhat kuvat: Kuinka on suksi luis­ta­nut? – Katso kuvat men­neil­tä tal­vi­lo­ma­vii­koil­ta

Toimittajalta: Nuoriso ei olekaan pilalla

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

No­peam­pi 5G-verk­ko laa­jen­tui Tai­val­kos­kel­le ja Po­siol­le

Taivalkoski

Elisan 5G-verkko on laajentunut Pohjois-Pohjanmaalla Taivalkoskelle ja  Lapissa Posiolle ja Ylitorniolle. Uusi mobiiliverkko palvelee käyttäjiä jo kevättalven matkailusesongin aikana ja tuo lisää tiedonsiirtokaistaa sekä entistä nopeamman mobiiliyhteyden, kerrotaan Elisan tiedotteessa. Elisan  5G-verkko on nyt saatavilla kaikkiaan 232 paikkakunnalla Suomessa.

Taivalkoskella 5G kattaa muun muassa keskustan ja Marjamaan alueet. Posiolla ja Ylitorniolla 5G-verkko palvelee ensimmäisenä kuntien keskustoissa.

–  Suomalaiset hoitavat entistä enemmän päivittäisiä asioita mobiiliverkossa. Puhelimella katsotaan suoratoistona sarjoja, kuunnellaan musiikkia ja soitetaan videopuheluita. Usein edellä mainittuja tehdään myös matkoilla, kun reissataan hiihtolomaksi tai pääsiäiseksi Lapin lomakohteisiin, kertoo tiedotteessa Juha Peltomäki, Elisan Pohjois-Suomen vt. aluejohtaja.

5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, ja se tuo käyttäjilleen nopeammat mobiiliyhteydet ja on edeltäjiään 3G:tä ja 4G:tä energiatehokkaampi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi