Joko luit: Tältä näyttää Tai­val­kos­ken var­hais­kas­va­tuk­sen väis­tö­ti­lo­jen ton­til­la nyt

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Oma­ko­ti­ta­lo pärjää pit­kän­kin ajan omil­laan, kun lähtö on hoi­det­tu huo­lel­la – katso lo­mal­le­läh­ti­jän muis­ti­lis­ta

Kesälomareissulle lähtijä joutuu miettimään ja huolehtimaan talostaan väistämättä. Kun muistilistan asiat on hoidettu kuntoon, ei asioita tarvi murehtia enää reissun päällä.

Kauan odotettu kesäloma on alkanut muutama päivä sitten. Sen jälkeen aika on kulunut pakkaamiseen, ruohonleikkuuseen ja grillaamiseen. Seuraavaksi luvassa on muutaman viikon yhtäjaksoinen reissu.

Oven laittaessa viimeisenä kiinni, mielessä pyörivät samat asiat. Onkohan nyt kaikki pois päältä ja ikkunat kiinni? Ovea pitää vielä nykäistä ja työntää, sekä kahvaa rämpätä pari kertaa, vaikka lukko päästi selvästi äänen joka kertoi lukittumisesta.

Neuroottiselle ihmiselle kotoa poistuminen saattaa olla hermoja raastavaa, mutta oman kotinsa omilleen jättäminen on varmasti lähes jokaiselle jollain tavalla vaivalloista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.