Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Minulla on unelma. Haluan elää sellaisessa Suomessa, jossa ihmiset tuntisivat itsensä merkityksellisiksi. He asuvat siellä missä haluavat; kenen kanssa haluavat ja tekevät sellaista työtä, jonka kokevat tärkeäksi ja hyödylliseksi ja itselle mieluisaksi. Työ voi olla palkkatyötä, yritystoimintaa, tiedettä, taidetta tai kotityötä – kunhan tekijä tuntee olevansa omalla paikallaan ja kokee työmääränsä itselleen sopivaksi.

Suomi on maailman onnellisin maa, joten varmaan aika monella tällainen elämä toteutuukin. Aika paljon on myös ihmisiä, jotka viihtyvät joka paikassa ja ovat onnellisia siitä mitä heillä jo on. Itsekin ajattelen usein, että kaikkea ei voi saada ja on hyvä, että omista unelmista edes osa toteutuu. Myös omalla asenteellaan voi vähän vaikuttaa: jos ei voi olla siellä missä viihtyy, on viihdyttävä siellä missä on. Jos ei saa oman alan työtä, voi aina miettiä muita mahdollisuuksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi