Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Pää­kir­joi­tus: Kysyin Nii­nis­töl­tä poh­joi­sen mer­ki­tyk­ses­tä, eikä vastaus ollut meidän kan­nal­tam­me suo­tui­sa – mitä meidän pitäisi tehdä, jotta saamme vies­tim­me läpi?

Oli hienoa olla mukana Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen vierailulla presidentti Sauli Niinistön luona päivänä, jona Niinistö allekirjoitti Nato-lait.

Presidentin virka-asunnolla Mäntyniemessä keskustelimme esimerkiksi puolustusliitto Natosta, Horneteista ja omavaraisuuden turvaamisesta. Tarjolla oli kahvia, suolainen muffinssi ja suklaakonvehti.

Vierailu oli minulle toinen, eikä presidentin kättely ollut laisinkaan niin jännittävää kuin edellisellä kerralla juuri ennen koronaa keväällä 2020.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.