Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Pää­toi­mit­ta­jal­ta: Jo en­sim­mäis­ten päivien aikana sain kuulla toi­vei­ta tu­le­vas­ta si­säl­lös­täm­me – lupaan, että ker­rom­me on­nis­tu­mi­sis­ta ja epä­koh­dis­ta jat­kos­sa­kin

Ensimmäinen viikkoni Koillissanomien päätoimittajana on juuri alkanut. Sitä ovat värittäneet onnittelut ja muistamiset läheisiltä, tutuilta ja vähän vieraammiltakin ihmisiltä. Iso kiitos niistä kaikille!

Arjen imu on kaiken ilon keskellä kova, ja niin täällä meillä toimituksessakin tehdään normaaliin tapaan sisältöjä teille lukijamme.

Sinun päässäsi voi pyöriä ehkä tällä hetkellä kysymys, että mikä Koillissanomissa tulee nyt muuttumaan, kun päätoimittaja vaihtui.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.