Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Pää­toi­mit­ta­jal­ta: Jo en­sim­mäis­ten päivien aikana sain kuulla toi­vei­ta tu­le­vas­ta si­säl­lös­täm­me – lupaan, että ker­rom­me on­nis­tu­mi­sis­ta ja epä­koh­dis­ta jat­kos­sa­kin

Ensimmäinen viikkoni Koillissanomien päätoimittajana on juuri alkanut. Sitä ovat värittäneet onnittelut ja muistamiset läheisiltä, tutuilta ja vähän vieraammiltakin ihmisiltä. Iso kiitos niistä kaikille!

Arjen imu on kaiken ilon keskellä kova, ja niin täällä meillä toimituksessakin tehdään normaaliin tapaan sisältöjä teille lukijamme.

Sinun päässäsi voi pyöriä ehkä tällä hetkellä kysymys, että mikä Koillissanomissa tulee nyt muuttumaan, kun päätoimittaja vaihtui. Rauhoitu, jos pelkäät, että kaikki menee uusiksi. Toisaalta älä myöskään tuudittaudu siihen ajatukseen, että mikään ei ikinä muuttuisi. Meidän on muututtava ajan mukana ja lukijoiden median käytön muutosten myötä – se on päivänselvä asia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi