Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

PaKan sa­li­ban­dy­mie­het nou­si­vat ne­los­di­va­riin – rat­kai­se­vas­sa nou­su­kar­sin­taot­te­lus­sa kaatui toinen kuu­sa­mo­lai­nen joukkue

Pallo-Karhujen miesten salibandyjoukkue juhlii nousua 4.divisioonaan.
Pallo-Karhujen miesten salibandyjoukkue juhlii nousua 4.divisioonaan.
Kuva: Kari Niskala

PaKa salibandyn miesten joukkue nousi ensi kaudeksi neloseen. Kauden tavoite toteutui viime lauantain karsintaturnauksessa Kempeleen Zempissä. Karsintaturnauksessa samassa lohkossa olivat SS Uleå, SC Muden Saha, SB KuHa ja PaKa. Ensimmäisessä pelissä kohtasivat PaKa ja SS Uleå. Pelitapahtumiin nähden peli eteni tasaisena, mutta vastustaja SS Uleå oli tehokkaampi maalipaikoissa ja voitti pelin 7-3. PaKan kahden kentällisen kunto riitti pelissä hyvin, mutta pari nilkan pyörähdystä aiheutti joukkueen valmennukselle harmaita hiuksia.

Seuraavassa ottelussa PaKalle tuli vastaan SC Muden Saha, joka oli hävinnyt ensimmäisen ottelunsa SB Kuhalle 1-2. PaKan peli käynnistyi huonoissa merkeissä kun vastustaja meni 1-0-johtoon jo ensimmäisessä vaihdossa ajassa 0.45. Tämän jälkeen PaKa heräsi taistelemaan ja takoi taululle 3-1 lukemat. Toisen erän päätyttyä PaKa johti enää lukemin 3-2 ja kun kolmatta erää oli pelattu reilu kaksi minuuttia tuli vastustaja jo tasoihin 3-3. Peli jatkui tiukkana, mutta vain PaKan Erkka Moilanen onnistui maalinteossa ajassa 39.38 eikä SC Muden Saha enää noussut.