Asuntopula: Kuu­sa­moon lisää vuok­ra-asun­to­ja ja mai­se­ma­tont­te­ja

Vanhat kuvat: Kuinka on suksi luis­ta­nut? – Katso kuvat men­neil­tä tal­vi­lo­ma­vii­koil­ta

Toimittajalta: Nuoriso ei olekaan pilalla

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Pe­rus­suo­ma­lai­sil­la taas uusi kä­den­vään­tö: val­tuus­to­ryh­mä antoi huo­mau­tuk­sen Kokolle ja Läm­säl­le, Kokon mie­les­tä ryh­mäl­lä ei ole pää­tän­tä­val­taa ja huo­mau­tus on ai­hee­ton

Perussuomalaisten valtuustoryhmä antoi huomautuksen Tero Kokolle ja Tapio Lämsälle heidän valtuustokäyttäytymisensä takia. Kahteen leiriin jakautuneilla perussuomalaisilla ei näytä olevan mistään asiasta yhteisymmärrystä. Ei edes siitä, onko valtuustoryhmä päätäntävaltainen.

Kuusamon perussuomalaisissa kuohuu jälleen. Kuvassa valtuustoryhmän puheenjohtaja Tarja Leinonen-Viinikka ja valtuutettu Tero Kokko. Kuva on otettu vuonna 2021.
Kuusamon perussuomalaisissa kuohuu jälleen. Kuvassa valtuustoryhmän puheenjohtaja Tarja Leinonen-Viinikka ja valtuutettu Tero Kokko. Kuva on otettu vuonna 2021.
Kuva: Mikko Halvari

Perussuomalaisten Kuusamon valtuustoryhmä on antanut huomautuksen valtuutettu Tero Kokolle sekä varavaltuutettu Tapio Lämsälle. Huomautus annettiin Kuusamon kaupunginvaltuuston kokouksessa 20. joulukuuta tapahtuneen käytöksen johdosta.

– Käytännössä kyse on muutosesityksen jättämisestä ja siitä, että esityksen jättämisestä ei ole tiedotettu missään, kertoo valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Joukamo Kortesalmi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi