Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Viikon kysymys: Onko mie­les­tä­si oi­keu­tet­tua, että yk­si­tyis­tä mal­min­et­sin­tää ra­hoi­te­taan valtion kas­sas­ta?

Kuvaajalta: Ur­hei­li­ja, edes­ot­ta­muk­sia kat­so­taan poik­keuk­set­ta suu­ren­nus­la­sin läpi – käyt­täy­dy kuten esi­ku­van kuuluu

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pit­kit­ty­nyt kevät vii­vyt­tää pe­sä­puu­hia – Lähes talven kes­kel­le muut­ta­neet lau­lu­jout­se­net saavat vielä tovin odottaa lumien su­la­mis­ta ja pääsyä pesän ra­ken­ta­mi­seenLähes talven keskelle muuttaneet laulujoutsenet saavat vielä tovin odottaa lumien sulamista ja pesäpuuhia.
Lähes talven keskelle muuttaneet laulujoutsenet saavat vielä tovin odottaa lumien sulamista ja pesäpuuhia.
Kuva: Erkki Ahola

Pitkittynyt kevät viivyttää muuttolintujen pesäpuuhiin ryhtymistä. Lumensyvyys on Koillismaalla ja Lapissa vielä monin paikoin metri ja järvissä on pilkkijäät.

Lapin lintutieteellisen yhdistyksen ylläpitämän muuttolintulistan mukaan Antti Jaako on ilmoittanut laulujoutsenen saapuneen Etelä-Portimojärvelle Ranualle jo 6.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi