Posion kunta hel­pot­taa ase­ma­kaa­va-alueen ra­ken­ta­mis­ta, kun­nan­joh­ta­ja näyttää mallia os­ta­mal­la tontin – "Tällä het­kel­lä kat­se­lem­me ta­lo­ku­via"

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Tilaajille

Poh­jan­täh­ti Ga­mes-kil­pai­lut tors­tai­na Pu­das­jär­vel­lä – luvassa ta­so­kas­ta ur­hei­lua ja ta­sa­vä­kis­tä tais­toa.

Pudasjärvi

Torstaina 24. kesäkuuta järjestetään perinteiset Pohjantähti Games -kilpailut Suojalinnan urheilukentällä. Viime kesänä kisat siirrettiin loppukesään, mutta nyt ne ovat jälleen juhannuksen lähettyvillä.

Kilpailut alkavat torstaina moukarin heitolla. Naisten moukarissa Tytti Oikarainen Posion Pyrinnöltä on Ruuskasen mukaan lupaava nimi. Oikarinen on tällä hetkellä koko maan 10. parhaan naisten moukarinheittäjien joukossa. Miesten kuulastakin löytyy ihan kansallista tasoa. Kisaan osallistuvat Pihtiputaan Tuiskuista Matti Kahilainen ja Suomussalmen Rastilta Joni Lassila. Kahilainen ja Lassila ovat lupaavia nimiä yli 15 metrin työnnöllä.