Juuri nyt: Epikset on tulossa myös ensi kesänä – ehtona li­pun­myyn­ti­kam­pan­jan on­nis­tu­mi­nen jouk­ko­ra­hoi­tus­pal­ve­lus­sa

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pölkky Kuu­sa­mon tiis­tai-il­lan Pui­jo-ot­te­lu siirtyy – myös LP Kan­gas­alan jouk­kuees­sa useita tar­tun­to­ja

Pölkky Kuusamon piti kohdata Puijo Wolley lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussaan tiistai-iltana. Joukkueessa viime viikon maanantaina pelatun LP Kangasala-ottelun jälkeen todettujen koronatapausten vuoksi Pölkky Kuusamolta jäi pelaamatta lauantaina ohjelmassa ollut Nurmon Jymy Volleyn kohtaaminen. Pallo-Karhut Lentopallon puheenjohtaja ja Pölkky Kuusamon joukkueenjohtaja Tarmo Ronkainen kertoi sunnuntaina, että myös tiistain Puijo-ottelu siirtyy tulevaisuuteen.

– Kyllä se nyt siirtyy, kun ei tiedetä minkä verran pelaajia on rivissä. Ja pitäisi tässä ehtiä treenatakin, Ronkainen sanoi.

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarjassa Pölkky Kuusamon ohjelmassa on tiistain Puijo-ottelun siirron myötä nyt kolme ottelua, joille on löydettävä uusi ajankohta. Siirtyneiden kotiotteluiden lisäksi pelaamatta on yksi vierasottelu Rovaniemellä, joka siirtyi tammikuussa kahteen otteeseen. Kaikkiaan Pölkky Kuusamolla on runkosarjassa jäljellä vielä yhdeksän ottelua.

Ronkaisen toiveissa on, että Pölkky Kuusamon pelit jatkuisivat ensi viikonloppuna.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.