Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Pölkky Kuu­sa­mon vii­kon­lop­puoh­jel­ma ty­pis­tyi yhteen ot­te­luun – sun­nun­tain Pui­jo-ot­te­lu siirtyy maa­lis­kuul­le

Pölkky Kuusamo pääsee tänään lauantaina parin viikon tauon jälkeen jälleen pelaamaan Mestaruusliigan sarjapisteistä, kun se kohtaa vierasottelussa LiigaPlokin.

Joukkueen viikonlopun ohjelmassa piti olla myös sunnuntaina vierasottelu Puijo Wolleyta vastaan. Tuo ottelu on kuitenkin siirretty maaliskuulle Puijo Wolleyn joukkueessa todettujen koronavirustartuntojen takia.

Puijo Wolleyn ja Pölkky Kuusamon kohtaamisen uusi pelipäivä on perjantai 11. maaliskuuta. Samalle päivälle oli jo aiemmin siirretty WoVo Rovaniemen ja Pölkyn kohtaaminen.

– Sille WoVo-ottelulle etsitään uusi ajankohta, Pölkky Kuusamon joukkueenjohtaja ja Pallo-Karhut Lentopallon puheenjohtaja Tarmo Ronkainen kertoi puhelimessa lauantaina ollessaan matkalla Pihtiputaalla illalla pelattavaan liigaotteluun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.