Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pölkky Kuu­sa­mon voit­to­kul­ku jatkuu – Nur­mos­sa ensm­mäi­nen erä vielä ta­sai­nen, sitten vieraat menivät me­no­jaan

Pölkky Kuusamo jatkoi voittoisaa kulkuaan lentopallon Mestaruusliigassa keskiviikkoiltana, kun se kohtasi vieraskentällä Nurmossa JymyVolleyn.

Tasaväkisen avauserän jälkeen Pölkky Kuusamo meni ottelussa menojaan ja lähti Kuusamoon 3-0 ( 25-23, 25-14, 25-17) -voitto takataskussa.

– Odotin kovaa peliä ja sitä se olikin alussa. Luotan pelaajiini ja he löysivätkin ratkaisua ottelun kuluessa, Pölkky Kuusamon päävalmentaja Sotiris Gkotsis sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Pölkky Kuusamon vahvuudet löytyivät muun muassa syöttöruudusta ja torjuntatyöskentelystä. Myös hyökkäyksessä vieraat olivat edellä.

Joukkueen amerikkalaiset Carlyle Nusbaum, Adeja Lambert ja Jalissa Trotter ylsivät kukin kahteen ässäsyöttöön. Kolmannen erän alkuun Pölkky Kuusamo katrkasi jo 8-0-johtoon Trotterin erän ja ottelun toisella ässällä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi