Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Posion kir­jas­to avoinna kesällä – pa­lau­tus­kir­joil­le vä­hin­tään vuo­ro­kau­den ka­ran­tee­ni

Posion kirjasto palvelee kesällä maanantaista torstaihin klo 12-17 ja perjantaisin klo 10-15. Aamupäivällä voi asioida omatoimisesti arkisin klo 9 alkaen. Kirjaston tulee pystyä valvomaan, että turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudatetaan. Sen takia illan ja viikonlopun omatoimiasiointia ei oteta vielä kesällä käyttöön, kerrotaan kirjaston tiedotteessa.

Aluehallintovirasto suosittelee edelleen nopeaa asiointia. Virtu-pisteen voi varata puhelimitse, sähköpostitse tai sähköisen ajanvarauskalenterin kautta. Yhteiskäytössä olevien tietokoneiden käyttöä tulee kuitenkin välttää. Asiakaspäätteille on puhdistusaineet, joilla näppäimistön ja hiiren voi itse pyyhkiä. Kirjaston henkilökunta puhdistaa lainausautomaatin useita kertoja päivässä, mutta automaattia voi käyttää myös suojahanskat kädessä. Käsidesiä on saatavilla ja kosketuspintoja siivotaan säännöllisesti.

Palautuskirjoja pyritään pitämään karanteenissa vähintään vuorokausi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi