Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Posion kunnan kult­tuu­ri­pal­kin­to Reino Hä­meen­nie­mel­le – Pai­kal­lis­his­to­riaa ja pe­rin­ne­tie­toa kir­joi­na ja va­lo­ku­vin tal­len­ta­nut po­sio­lai­nen toi­mit­ta­ja on kir­joit­ta­nut am­ma­tik­seen jo vuo­des­ta 1988

Posion kunnan kulttuuripalkinto on myönnetty tänä vuonna toimittaja Reino Hämeenniemelle. Valinnasta päätti hyvinvointilautakunta. Palkinto, 1000 euron stipendi ojennettiin Hämeenniemelle hyvinvointilautakunnan kokouksen yhteydessä torstaina.

– Toimittaja-kirjailija Reino Hämeenniemi on koonnut ja taltioinut merkittävän määrän Posion historiaa ja perinnetietoa kirjoina ja valokuvina, sekä ollut mukana useissa kulttuurihankkeissa, kirjasto-kulttuurijohtaja Virva Jakkula sanoo. Jakkula laati yhdessä palvelujohtaja Marjo Paloniemen kanssa perustelut palkinnon myöntämiselle.

– Hämeenniemi on ollut mukana muun muassa Posion historiakirjan kokoamisessa (Posion historia: muinaisilta leiritulilta vuoteen 2000), Erätalonpojan keinot -hankkeessa, Posion kulttuuriympäristöohjelman laatimisessa, Taikamaan Tarinat -hankkeessa, Kuulto-hankkeessa, KulTaoksia ja kulttuuritakojia-hankkeessa sekä KultTaikamaa-hankkeessa.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.