Juuri nyt: Ra­vin­to­la piste avataan uu­del­leen ensi lauan­tai­na

Joko luit: Isoja kaloja nousi ver­kos­ta Kuu­sa­mos­sa - lue tästä uusin ka­la­ki­sa­jut­tu

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pyö­räil­len kohti tulevaa – Cyclos Kuu­sa­mon toi­min­taa esi­tel­lään Oi­van­gis­sa

Tapahtuman tarkoituksena on nostaa jälleen pyöräilytoimintaa enemmän esille.

Kuusamo

Pyöräilyseura Cyclos Kuusamo tuli takavuosina tunnetuksi seuran järjestämistä kilpailutapahtumista sekä seuran värejä isoissakin kisoissa kantaneista pyöräilijöistä. Tällä hetkellä kisakuskeja seuralla ei juurikaan ole – poikkeuksena veteraanikisoissa polkeva Olli Paasovaara. Seurassa halutaan nyt satsata tulevaisuuteen. Keskiviikkona Oivangissa järjestetään pyöräilytapahtuma, jossa seuran toimintaa tuodaan tutuksi.

– Tarkoitus on taas nostaa pyöräilytoimintaa. Olen vähän huolissani siitä, että meidän jäsenet alkavat olla enemmän ja vähemmän varttuneita. Jospa tämän myötä saataisiin uusia innostuneita mukaan, toukokuussa pidetyssä seuran vuosikokouksessa seuran puheenjohtajan tehtävään paluun tehnyt Petri Pesonen kertoo.

Keskiviikkoiltana järjestettävään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki pyöräilystä ja seuran toiminnasta kiinnostuneet, vaikka illan ohjelma onkin suunnattu ensisijaisesti lapsille ja nuorille. Oivangin lähimaastoon merkitään pieni reitti ja pihalle rakennetaan taitoajorata. Seuran jäsenet ovat tarkastamassa pyöriä ja antavat huoltovinkkejä. Myös pienimuotoinen huolto on mahdollista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.