Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ra­vin­to­lat toi­vo­vat alueel­li­sia ohjeita – Lou­nas­puo­li toimii nor­maa­lis­ti, yöelämä hil­jen­tyi kes­kus­tan ra­vin­to­lois­sa

Kuusamo

Muista turvaväli, lukee Wanhan mestarin baaritiskin edessä lattiassa. Ravintoloiden toimintaa on säännelty korona-aikana muutenkin kuin turvaväleistä muistuttamalla. Epidemian ensimmäisen aallon aikana keväällä juomat jäivät juomatta ovien sulkeuduttua. Nyt tarjoilu jälleen toimii, mutta Koillismaalla ravintoloitsijoita huolettaa sumuinen tulevaisuus.

– Ruokapuolta korona ei ole rajoittanut. Meillä on aika isot tilat ja pöytiä sijoittamalla olemme voineet järjestellä etäisyydet, kertoo ravintola Wanhan Mestarin Antti Pitkänen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.