Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Rukan ylä­kou­lul­la on tällä vii­kol­la voinut mah­dol­li­ses­ti al­tis­tua ko­ro­nal­le – lä­hi­al­tis­tu­neet ka­ran­tee­nis­sa

Rukan koululla yläkoulun puolella on voinut mahdollisesti altistua Covid-19-tartunnalle tällä viikolla (16.–20.8.), kertoo Kuusamon kaupunki tiedotteessaan.

Kuusamon kaupungin tiedotteessa muistutetaan kasvomaskin pitämisestä voimassa olevan suosituksen mukaisesti. Kuvituskuva.
Kuusamon kaupungin tiedotteessa muistutetaan kasvomaskin pitämisestä voimassa olevan suosituksen mukaisesti. Kuvituskuva.
Kuva: Mikko Määttä/arkisto

Tiedotteen mukaan lähialtistuneisiin henkilöihin on oltu yhteydessä Kuusamon terveyskeskuksen tartunnan jäljityksestä ja heidät on määrätty altistuskaranteeniin.

Muita oppilaita ja henkilökunnan jäseniä neuvotaan seuraamaan vointiaan ja herkästi hakeutumaan koronavirusnäytteenottoon terveyskeskuksen flunssapolille, mikäli oireita ilmaantuu.

Lisäksi on tärkeää muistaa noudattaa hyvää käsihygieniaa ja pitää kasvomaskia voimassa olevan suosituksen mukaisesti sekä huolehtia turvaväleistä aina kun se on mahdollista, tiedotteessa sanotaan.

Juttua muokattu 21.8.2021 klo 8.10: Korjattu aikamääre viikkonumerosta helpompaan muotoon.