Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Saako Tai­val­kos­ki lo­pul­ta­kin pa­rem­man skeit­ti­pai­kan? Aloite asiasta tehty jo puo­li­tois­ta vuotta sitten

Taivalkoskella aletaan selvittää uuden skeittipaikan rakentamismahdollisuutta. Tekninen lautakunta päätti käynnistää selvityksen virallisen skeittipaikan rakentamiskustannuksista ja toteutuksesta. Se esittää kunnanhallitukselle, että seuraavan vuoden talousarvioon varataan määrärahat skeittipaikan rakentamiselle.

Taivalkosken kunnalla ei ole tällä hetkellä virallista skeittauspaikkaa, mutta skeittaajille on annettu mahdollisuus harrastaa Kaarihallin parkkipaikan reunassa. Yleisurheilukentän vieressä sijaitseva skeittiramppi on viime kesien aikana ollut nuorison aktiivisessa käytössä.

Lisäksi asfalttialueen reunalla on aiemmin ollut puisia hyppyreitä ja muita skeittivälineitä, mutta ne ovat menneet rikki. Niiden tilalle on ilmestynyt erilaisia itse rakennettuja välineitä, joiden turvallisuus on kyseenalainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi