Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Seit­se­män ur­hei­li­jaa saa­vut­ti A-luo­kan tu­lok­sen ainakin yhdessä lajissa – Kuu­sa­mon Erä-Veik­ko­jen yleis­ur­hei­li­jat viet­ti­vät kauden päät­tä­jäi­siä

Kuusamon Erä-Veikkonen yleisurheilijat viettivät kauden päättäjäisiä keskiviikkoiltana. Keilahallille oli kokoontunut 60 hengen yleisurheiluporukka. Palkitsemisten lisäksi ohjelmassa oli mm. keilaamista ja squashia. Jokainen sai oman halun mukaan kokeilla eri lajeja ja tarkastella omaa kuntoansa hieman vieraammissa lajeissa. Kausi on kaikkiaan ollut erilainen koronan tuodessa omat haasteensa sisäharjoittelukaudelle ja sitä kautta myös kilpailemiseen. Joka tapauksessa harjoittelua saatiin hoidettua ihan kiitettävällä tavalla koko kauden ajan. Kesän myötä hommat alkoivatkin sujua hyvällä tahdilla. Sisäharjoituksiin talven aikana osallistui reilu 20 urheilijaa. Kesä toi tullessaan mukavaa väenlisäystä, sillä harjoituksiin kesällä kaikkiaan osallistui viitisenkymmentä eri-ikäistä urheilijaa.

Harjoitusryhmiä oli kolme, jotka jakaantuivat ikäluokittain: 6-8v, 9-12v ja yli 13v. Ryhmissä vetäjinä ovat toimineet Maarit ja Hans Korpua (6-8v.), Julia Pätsi (9-12v ), Reijo Jokinen (yli 13v.) sekä Jaana Isopoussu-Liikanen (heittolajit). Lisäksi Anni Liikanen oli kesällä Juulian apuna harjoituksissa. Valmentajat tulivat huomioiduiksi palkittavien joukossa.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.