Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Taina Man­ni­nen on toi­mi­nut am­ma­tis­saan siitä asti, kun se on Suo­mes­sa ollut sal­lit­tua – Nyt 60-vuo­tias kirk­ko­her­ra miet­tii, miten viestiä Prisman jonossa riit­tä­vyy­des­tä ilman sanoja

Taina Manninen on yksi Suomen ensimmäisiä naispappeja. Uralla on ollut useampia mutkia. Uuden ikävuosikymmenen kynnyksellä hän unelmoi siitä, ettei ikinä kyynistyisi.

Jos ei pidä ihmisistä, on vaikea olla pappina, sanoo Kuusamon kirkkoherra Taina Manninen. – Täytyy tykätä ihmisistä, kaikenlaisista. Jumala on luonut hänet. Elämän solmukohdassa hänellä on kivut, joita en välttämättä ymmärrä. Liikkeelle täytyy lähteä välittämisestä. Vain siten voi löytyä ratkaisu, jonka avulla ihminen säilyttää itsekunnioituksensa.
Jos ei pidä ihmisistä, on vaikea olla pappina, sanoo Kuusamon kirkkoherra Taina Manninen. – Täytyy tykätä ihmisistä, kaikenlaisista. Jumala on luonut hänet. Elämän solmukohdassa hänellä on kivut, joita en välttämättä ymmärrä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.