Juuri nyt: Posion taa­ja­man va­lais­tus uu­si­taan - kun­ta­lai­sil­la mah­dol­li­suus lausua mie­li­pi­teen­sä suun­ni­tel­miin

Joko luit: Isoja kaloja nousi ver­kos­ta Kuu­sa­mos­sa - lue tästä uusin ka­la­ki­sa­jut­tu

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­kel­le esi­te­tään seu­ra­kun­ta­pas­to­rik­si Raili Su­vi­ran­taa – kolmen vuoden pes­tis­sä pai­no­tus so­me-vies­tin­näs­sä ja va­paa­eh­tois­työs­sä

Taivalkosken kirkkoneuvosto esittää Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille, että seurakuntapastorin virkaan nimitetään helsinkiläinen Raili Suviranta, 62.

Taivalkosken seurakunnassa 80-prosenttista seurakuntapastorin virkaa hoitanut Heikki Pesämaa irtisanoutui huhtikuun alusta lukien, sillä hän sai määräaikaisen viran Kemijärven seurakunnan kappalaisena. Taivalkosken seurakunnassa on viime aikoina muutenkin ollut vaihtuvuutta pappien ja muun henkilökunnan suhteen.

Kirkkoneuvosto haastatteli 29. maaliskuuta pitämässään kokouksessa neljä hakijaa ja päätti yksimielisesti esittää Suvirantaa. Kyseessä on kolmen vuoden määräaikainen seurakuntapastorin virka, jonka painopisteenä on vapaaehtoistyön ja viestinnän kehittäminen.

Viranhoidosta 60 prosenttia on perusseurakuntatyötä, 20 prosenttia viestinnän, erityisesti someviestinnän kehittämistä ja suunnittelua sekä 20 prosenttia vapaaehtoistyön organisointia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.