Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tai­val­kos­ken kunnan vastine uu­ti­seen Pentti Par­viais­ta kos­ke­vis­ta syyt­tä­mät­tä­jät­tä­mis­pää­tök­sis­tä – "Kun­nas­sa on koettu, että kir­jeil­lä on yri­tet­ty pai­nos­taa"

Pentti Parviaisen ja Taivalkosken kunnan riita koskee Koston kalasataman käyttöä. Kuva on kalasatamarakennuksesta heinäkuulta 2023.
Pentti Parviaisen ja Taivalkosken kunnan riita koskee Koston kalasataman käyttöä. Kuva on kalasatamarakennuksesta heinäkuulta 2023.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Taivalkosken kunnan virallinen vastine Koillissanomien 30.1.2024 klo 14.07 julkaisemaan juttuun ”Taivalkosken kunta ja kunnanjohtaja Mirva Haataja yrittivät saada kalankasvattaja Pentti Parviaisen hänen viestiensä takia käräjille – syytteitä ei nostettu”

Koston kalasatamaa koskeva asia on ollut teknisen lautakunnan käsittelyssä vuonna 2022, jolloin teknisen vian vuoksi Koston kalasatama laitettiin ensin käyttökieltoon kunnan toimesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi