Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ki nousi ka­pi­naan vuo­de­osas­ton puo­les­ta: kan­sa­lais­ad­res­siin het­kes­sä 2001 nimeä, pää­tök­ses­tä myös valitus Poh­teel­le – jär­jes­tä­mis­joh­ta­ja kertoo, että asia viedään alue­hal­li­tuk­sel­le tie­dok­si

Viime syksynä Pohde päätti järjestämissuunnitelman hyväksymisen yhteydessä, että Taivalkosken vuodeosasto pienenee ja muuttuu arviointi- ja kuntoutusyksiköksi. Aikaisintaan muutos on tarkoitus toteuttaa syksyllä.

Viime syksynä Pohde päätti järjestämissuunnitelman hyväksymisen yhteydessä, että Taivalkosken vuodeosasto pienenee ja muuttuu arviointi- ja kuntoutusyksiköksi.
Viime syksynä Pohde päätti järjestämissuunnitelman hyväksymisen yhteydessä, että Taivalkosken vuodeosasto pienenee ja muuttuu arviointi- ja kuntoutusyksiköksi.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen päätöstä lakkauttaa Taivalkosken 34-paikkainen vuodeosasto ja muuttaa se 15-paikkaiseksi arviointi- ja kuntoutusyksiköksi ei ole Taivalkoskella nielty mukisematta.

Pienessä kylässä kerättiin kahden ja puolen viikon aikana 2001 allekirjoituksen adressi vuodeosaston säilyttämisen puolesta sekä tehtiin asian tiimoilta valitus Pohteelle.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa