Asuntopula: Kuu­sa­moon lisää vuok­ra-asun­to­ja ja mai­se­ma­tont­te­ja

Vanhat kuvat: Kuinka on suksi luis­ta­nut? – Katso kuvat men­neil­tä tal­vi­lo­ma­vii­koil­ta

Toimittajalta: Nuoriso ei olekaan pilalla

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ki yhden päi­vä­pa­lo­mie­hen varaan – pääl­lys­tö­päi­vys­tys ja ym­pä­ri­vuo­ro­kau­ti­nen päi­vys­tys jat­kos­sa Kuu­sa­mos­sa ja Pu­das­jär­vel­lä.

Taivalkoski

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen toiminta muuttuu. Pudasjärvestä ja Kuusamosta tulee ympärivuorokautisen päivystyksen asemia ja Taivalkoskella tulee jatkossa olemaan yksi palomies päivävuorossa. VPK:n asema säilyy jatkossa ensisellään, paitsi varallaolo poistuu ja vapaapalokuntalaisilla ei ole määrätty velvollisuutta lähteä hälytyksiin.

Iin, Limingan ja Muhoksen asemilla siirrytään Pudasjärven ohella ympärivuorokautiseen päivystykseen. Kuusamossa ympärivuorokautinen päivystys on jo toiminut. Samalla luovutaan pääosin pelastustoiminnan henkilöstön virka-ajan ulkopuolisesta varallaolosta.

Miehistön osalta muutokset tulevat käytäntöön toukokuun alussa. Päällystöpäivystyksen osalta on myös tulossa muutoksia. Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon alueen virka-ajan ulkopuolinen päällystövarallaolo muutetaan ympärivuorokautiseksi päivystykseksi toukokuun lopussa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi