Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

TaKun yh­dis­te­tyn nuoret kak­sois­voit­toon Ro­va­nie­mel­lä – Eemeli petasi hyvän paikan mä­ki­osuu­del­la ja Peter hiihti lujaa

Rovaniemi

Taivalkosken Kuohun nuorten yhdistetyn maajoukkueurheilijat starttasivat kisakauteen sunnuntaina Rovaniemellä.

Ensimmäiset lumikisat ovat urheilijoille suunnannäyttäjä, miten konetta ollaan saatu viriteltyä harjoituskaudella. Eemeli Kurttila ja Peter Räisänen ovat molemmat harjoitelleet syksyn nuorten maajoukkueen mukana.

Rovaniemeltä pojat lähtivät kotiin hyvillä mielin. Viime vuonna pojat dominoivat 16-vuotiaiden sarjaa alkukaudesta ottamalla viisi kaksoisvoittoa peräkkäin – nyt samaa yritetään 18-vuotiaiden sarjassa. Se olisi jo kova temppu, sillä Peter on on tässä ikäluokassa ensimmäistä vuotta ja Eemeli voisi ikänsä puolesta kilpailla myös 16-vuotiaiden sarjassa.

Yhdistetty on nimensä mukaisesti kahden eri lajin yhdistelmä ja pojat nappasivat omilla vahvuuksillaan jälleen kaksoisvoiton, Eemeli petasi hyvän paikan mäkiosuudella ja Peter hiihti lujaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi