Juuri nyt: Kolme kuu­sa­mo­lais­ta kes­kus­ta­vai­kut­ta­jaa erosi puo­lueen jä­se­nyy­des­tä

Luonnonsuojelu: Nokia pe­rus­taa uuden luon­non­suo­je­lu­alueen Ala-Kit­kal­le

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ta­lon­pöy­tä keksi keinot selvitä koronan ai­heut­ta­mas­ta sulusta – mitä tekevät muut ra­vin­to­lat?

Kuusamolainen Ravintola Talonpöytä kertoo myyvänsä koronan takia lähestyvän kolmeviikkoisen ravintolasulun aikana noutoruokaa ja toimittavansa annoksia myös itse asiakkaille. Työntekijät pidetään sulun aikana töissä.

– Emme lannistu, vaan teemme töitä entistä tiiviimmin, koska ruoan ulosmyynti on sallittua. Talonpöytä panostaa myös sulun ajan vastuulliseen toimintaan. Meillä kaikilla on päivittäin nälkä, joten meiltä voi noutaa turvallisesti lounaan, burgerin tai à la carte-annoksen mukaan, ja toimitamme ruokia taukoamatta Kuusamon ja Rukan alueella, kertovat yrittäjät Mika Määttä ja Sami Palosaari yrityksen tiedotteessa.

– Olemme tehneet erinomaista yhteistyötä keittiömestari Akseli Herlevin kanssa ja hänen innoittamanaan uskallamme lähteä taisteluun tätä korona kurimusta vastaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.