Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Mistä on kuu­sa­mo­lai­set tehty?

Kampanisut ovat parhaimmillaankin kuivia, upotan jalkani ennemmin muurahaispesään kuin hiihtomonoihin enkä ole koskaan käynyt Olutfestareilla. En istu ruokapöydässä hattu päässä. Tuskin saisin moottorikelkkaa käyntiin eivätkä porot ole koskaan erityisemmin ärsyttäneet minua. Tai posiolaiset. Edes Kuusamon edesmenneellä synnytysosastolla ottamani ensimmäiset hengenvedot eivät mahda tehdä minusta kuusamolaista, varsinkaan kun en onneton onnistunut edes kolmanteen polveen syntymään.

En minä kyllä oululainenkaan ole, vaikka kirjeeni ohjataankin sinne nykyään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.