Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tun­tu­ri­ra­ken­nuk­sen oi­kai­su­vaa­ti­mus Ni­lon­kan­kaan koulun ura­kas­ta hy­lät­tiin lau­ta­kun­nas­sa – mitä tekee Mark­ki­naoi­keus, vii­väs­tyy­kö ra­ken­ta­mi­sen ai­ka­tau­lu?

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan lautakunta hylkäsi Tunturirakennus Oy:n oikaisuvaatimuksen, joka koski lautakunnan 21.4.2021 tekemää päätöstä Europinta Oy:n valitsemisesta uuden Nilonkankaan koulun rakentamisen pääurakoijaksi. Myös Tunturirakennus pyrki urakoijaksi, mutta sen tarjoama hinta oli kalliimpi.

Tunturirakennus Oy on tehnyt paitsi lautakunnalle oikaisuvaatimuksen myös markkinaoikeudelle valituksen, jossa se vaatii, että oikeus kumoaa lautakunnan päätöksen ja kieltää sen täytäntöönpanon.

Lautakunta puolestaan päätti nyt hakea markkinaoikeudelta lupaa laittaa pääurakkaa koskeva hankintapäätös täytäntöön.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.