Pölkky Kuu­sa­mol­la on pääsy Eu­roo­pan kor­keim­paan sar­jaan, mutta kar­sin­to­jen­kin ko­ti­pe­lei­hin kuu­sa­mo­lais­kat­so­jal­la olisi pitkä matka – "Ro­va­nie­mel­lä sai­sim­me salin varmaan edul­li­sem­min ja len­to­pal­lo­ys­tä­viä pa­rem­min liik­keel­le kuin Ou­lus­sa"

Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Tuoreen Suomen Cup-voit­ta­jan viik­ko-oh­jel­maan muutos – WoVon ja Pölkyn tors­tai-il­lan ottelu siirtyy uuteen ajan­koh­taan

Tuoreen Suomen Cup-voittajan Pölkky Kuusamon kausi Mestaruusliigassa ei jatkukaan vielä huomenna torstaina. Mestaruusliiga tiedotti keskiviikkona, että torstain WoVo Rovaniemi – Pölkky Kuusamo -kamppailu sekä lauantaille merkitty miesten Mestaruusliigan ottelu Loimu - ValePa siirtyvät koronatapausten vuoksi uuteen ajankohtaan. Otteluille ei vielä keskiviikkona alkuillasta ollut tiedossa uutta pelipäivää.

Tiistaina kerrottiin koronatapauksista naisten Mestaruusliigassa pelaavien WoVo Rovaniemen ja LP Viestin joukkueissa. WoVo Rovaniemen tiedotteen mukaan joukkueessa oli havaittu yksi koronasairastuminen. Kyseinen henkilö oli saanut tuloksen PCR-testissä ja on asetettu karanteeniin. WoVon joukkue ei ollut viime torstain jälkeen harjoitellut yhdessä ja kaikki kyseisen henkilön kanssa kontaktissa olleet ovat saaneet negatiivisen testituloksen.