Aluevaalit: Juho, 18, kävi ensi kertaa ko­pis­sa: "aika lyhyt ko­ke­mus" – alue­vaa­lien var­si­nai­se­na vaa­li­päi­vä­nä Kuu­sa­mo­ta­lol­le virtasi ää­nes­tä­jiä ta­sai­sen rau­hal­li­seen tahtiin

Aluevaalit: Seuraa ään­ten­las­ken­nan ete­ne­mis­tä reaa­li­ajas­sa

Osallistu lukijaäänestykseen: Valitse Koil­lis­sa­no­mien paras kansi vuo­del­ta 2021

Tutut nimet jat­ka­vat ko­koo­muk­sen, kes­kus­tan ja kris­til­li­de­mok­raat­tien pii­ri­joh­dos­sa Poh­jois-Poh­jan­maal­la

Oululainen Tomi Kaismo on valittu jatkamaan kokoomuksen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana. Kyseessä on Kaismon 13. kausi piirin johdossa. Sunnuntaina Oulussa pidetyssä piirikokouksessa varapuheenjohtajina valittiin jatkamaan Pekka Simonen Oulusta ja Pauliina Valkovirta Vaalasta.

Lauantaina henkilövalintoja tehtiin myös keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirikokouksessa Rokualla. Piirin puheenjohtajana jatkaa Jussi Ylitalo Tyrnävältä. Varapuheenjohtajina jatkavat Marjut Lehtonen Oulaisista ja Liisa Lumijärvi Raahesta.

Myös kristillisdemokraattien Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun piiri kokousti lauantaina. Piirin puheenjohtajana valittiin jatkamaan Leena Askeli Kempeleestä ja varapuheenjohtajana Marja-Leena Kemppainen Oulusta.