TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Unel­moin pyö­räl­lä töihin aja­mi­ses­ta, mutta vain hullu lähtisi pol­ku­pyö­räl­lä vii­tos­tien aa­mu­lii­ken­tee­seen

Kuusamo

Liityin alkutalven aikana alati kasvavaan joukkoon ja ostin sähköavusteisen polkupyörän. Tämä paikallisen pyörävuokraamon entinen vuokrapyörä on palvellut minua nyt kahden kuukauden ajan ja avannut uuden oven talvipyöräilyn maailmaan. Ja kuten yleensä, nälkä kasvaa syödessä. Tai tässä tapauksessa ajaessa.

Pyöräni on varusteltu talviajoa varten. Kotimaista tekoa olevat nastarenkaat ovat hieman kesärenkaita leveämmät, mutta eivät kuitenkaan mallia läskipyörä. Pito on uskomaton.

Viime vuosien aikana Koillismaalla on havahduttu pyöräilyn kasvavaan suosioon ja olen ilolla ottanut vastaan lajin harrastamisen parantuneet edellytykset niin Rukan alamäkipyöräilyradoilla, Hossan neulaspoluilla kuin myös muilla reiteillä.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.