Aluevaalit: Tar­kas­tus­las­ken­ta toi kes­kus­tal­le yhden li­sä­pai­kan Poh­jois-Poh­jan­maal­le

Kasvomaskit: Kuu­sa­mon kau­pun­ki hankkii suuren määrän maskeja 38 sen­til­lä kappale

Tilaajaetu: Ilmoita vauvasi mak­sut­ta mukaan Vauvat 2021 -koos­tee­seen tästä!

Tilaajille

Uusi mat­kai­lu­alan joh­ta­mis­oh­jel­ma johto- ja asian­tun­ti­ja­teh­tä­vis­sä tai yrit­tä­ji­nä toi­mi­vil­le nai­sil­le käyn­nis­tyy Oulun am­mat­ti­kor­kea­kou­lus­sa

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) alkaa syksyllä uusi matkailualan johtamisohjelma. fTravel-ohjelman tavoitteena on edistää matkailualaa ja se on suunnattu matkailualalla yrittäjänä tai johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville naisille. fTravel-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Oulun yliopiston ja Haaga-Helian kanssa, kerrotaan Oamk:n tiedotteessa.

– Matkailuala on vahvan kehityksen vaiheessa. fTravel-ohjelma on hieno mahdollisuus arvioida kokonaisvaltaisesti omaa yritystoimintaa, päivittää tietoja ja kehittää yrityksen strategiaa, myynnin ja markkinoinnin keinoja ja etsiä uusia ratkaisuja ja toimintamalleja. Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston fPlaza-hankkeen valmennusohjelmat täydentyvät Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa luodulla matkailu- ja vieraanvara-alalle suunnatulla johtamisohjelmalla, kertoo projektipäällikkö Terttu Savela Oulun ammattikorkeakoulusta tiedotteessa.