Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vai­kut­ta­vuut­ta so­te-pal­ve­lui­hin

Sote-uudistuksessa on kyse paitsi palvelujen siirrosta kuntien järjestämisvastuulta hyvinvointialueen järjestettäviksi, myös palvelujen kehittämisestä.

Kehittämiskohteina ovat mm. asiakaslähtöisyys, painopisteen siirtäminen korjaavista palveluista kohti varhaista tukea ja palveluintegraatio.

iin lastensuojelussa, mielenterveyspalveluissa kuin myös päihdepalveluissa painopiste on korjaavissa palveluissa. Varhaista tukea on monessa tapauksessa vaikea saada.

Asiakas, joka ei pärjää omin voimavaroin, mutta ei täytä korjaavan palvelun kriteereitä, voi tippua alun alkaen väliin palveluketjussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.